Nieuws

Meld je evenement aan vóór 15 mei!

Geplaatst op: 01 mei 2024

Organiseer je een evenement in juni dat te maken heeft met architectuur, de stad of de gebouwde omgeving? Doe dan mee aan de Rotterdam Architectuur Maand en meld je evenement aan voor in de agenda! Al heel wat partners hebben inmiddels een activiteit aangemeld, deze vind je hier terug.

Je doet mee aan de RA Maand door je activiteit aan te melden in onze Partneromgeving. Hier kun je een organisatieprofiel en evenement(en) aanmaken. Je evenement wordt na controle van de redactie binnen 48 uur geplaatst in de agenda op rotterdamarchitectuurmaand.nl. Raadpleeg ook de handleiding voor meer uitleg. We moedigen je aan om evenementen vóór 15 mei aan te melden. De kans is dan groter dat we je programma kunnen meenemen in onze contentstrategie; in berichten op sociale media en bijvoorbeeld in onze nieuwsbrieven. Zo komen bezoekers ook eerder bij je evenement terecht.

Marketingkit

Via je account op de Partneromgeving heb je toegang tot de Marketingkit. Hier kun je materiaal zoals logo’s, afbeeldingen en de boilerplate van de RA Maand downloaden. Deze gebruik je om je evenement onder de aandacht te brengen bij je eigen achterban en publiek. Je kunt hier ook de RA Maand campagne beelden downloaden om in te zetten op je eigen socials.

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met Linda Muysson via l.muysson@airrotterdam.eu.

Nieuws items 2024